Отче наш | молитва на латині

Текст молитви «Отче наш» на латині виконаний у вигляді старовинної дошки. Є можливість читати і слухати молитву «Отче наш» на різних мовах, Пізнай молитви.

ЦИТАТА З БІБЛІЇ

Хто має вуха, нехай слухає, що Дух говорить ...

Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ...

Одкровення Іоанна Богослова 3:20

Мене хрестили в дитинстві, але увійшов Бог в мої двері, коли мені було 13 років, разом зі Свідками Єгови. Відразу обмовлюся, що я православна християнка, а не іеговістка, але саме вони дали мені той поштовх.

У той час мої батьки переживали важкий період у відносинах, атмосфера в будинку була напруженою, і саме Свідки підтримували мене, вселяли віру в чудо. Що б там не казали, що це сектанти та інше, у мене залишилося тільки гарний спогад. Дві прекрасні, добрі жінки, втомлені після роботи, приходили до мене, чужому підлітку і просто розмовляли зі мною. Про життя, про добро, про віру, про прощення ...

Саме від них я отримала першу Біблію. І їх журнали «Сторожова вежа», можливо зіграли якусь роль в моєму житті. Мало того, що я читала все від початку до кінця, так ще в них були прекрасні ілюстрації. Ось їх я змальовувала. Фарбами, олівцями. Малювала і думала про Бога ... Пізніше, через кілька років, я дійшла і до церкви, до православного тлумачення Біблії.

Фото клікабельні. У вікні перегляду справа вгорі хрестик - збільшити.

molitva1

Минуло, самій не віриться, 25 років і мене знову тягне робити щось подібне.

Відео: Отче Наш слухати 40 разів Для чого читають Отче Наш 40 раз 40 днів

Є ще робота, виконана в подібній техніці Подарунок на річницю весілля

Чому латинь?

Одного разу я почула читання молитви на латині і мене зачарувало її звучання.

Отче наш на дереві

Священна молитва на стародавньому померлого мовою викликала дивне, чарівно-тривожне відчуття.

Послухайте самі.

на латині.

ЦИТАТА З БІБЛІЇ

Як говорить хто чужою мовою, той не людям говорить, а богу-бо ніхто не розуміє, і він духом говорить таємне ...

Перше послання до Коринтян 14: 2

molitva Отче наш

Відео: Отче наш - молитва на арамейською мовою (Our Father - prayer in Aramaic)



Мені стало цікаво, як звучить молитва тією мовою, на якому люди вперше почули її від Бога, адже саме Бог вчив, як треба молитися.

molitva Отче наш

ЦИТАТА З БІБЛІЇ

1.Случілось, що коли Він в одному місці молився, і перестав, один з учнів промовив до Нього: Господи! навчи нас молитися, як і Іван навчив своїх учнів.

2. Він сказав їм: Коли молитеся, говоріть: Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться Ім`я Твое- нехай прийде Царство Твое- нехай буде воля Твоя і на землі, як на небе-

3. хліб наш насущний дай нам на кожний день-

4. І прости нам гріхи наші, як і ми прощаємо кожному боржникові нашому-і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

Св. Євангеліє від Луки 11: 1-4 (Русский синодальний переклад)

Мені ж рідніше, ближче старий Церковно-слов`янський переклад:»Отче наш, іже на небесах, нехай святиться ім`я твоє: нехай прийде царство твоє, нехай буде воля твоя, як на небі, і на землі: хліб наш насущний дай нам на всяк день: і прости нам гріхи нашя, бо і самі залишаємо кожному боржникові нашому: і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. » 

molitva Отче наш

Вчені-богослови вважають, що Ісус говорив на двох мовах: арамейською і єврейському.

Послухайте, як звучить «Отче наш» на давньо-арамейською:

Молитва «Отче наш» була дана людям, як зразок, як приклад того, як потрібно складати своє звернення до Бога. Її не обов`язково заучувати напам`ять, але варто знати, адже її прочитав сам Ісус.

 molitva Отче наш

ЦИТАТА З БІБЛІЇ

Не журіться ні про що, але завжди в молитві й проханням з подякою свої бажання перед Богом ...

Послання до Филип`ян 4: 6

В нашому селі церкви немає. Є неподалік, в найближчому селі. Але ми, як-то все не можемо туди зібратися. Хрестили там старшу дочку і на цьому наші відвідування закінчилися. На жаль. Чи не привчені з дитинства, а в оточенні немає людей, які могли б розповісти і привести за собою.

Страх за дітей і за близьких, хвилювання за їх життя і здоров`я, змушує частіше, ніж раніше звертатися до Бога. Дякувати за те, що маєш і просити, просити, просити ... захистити їх і уберегти від біди.

Адже так хочеться вірити, що хтось подбає про нас і наших дітей, крім нас самих!

Ось і вішаємо ікони, пишемо молитви, купуємо і запалюємо церковні свічки ... Щоб не тільки в душі, але і зовні, бути хоч якось ближче до Бога, щоб Божа частинка була і в нашому домі. Щоб сподіватися, що Він почує наші молитви.

Благословення Вашому дому!

Якщо Вам просто сподобалася моя робота - натисніть «Подобається». Ви не важко, а мені приємно :)

А якщо Вам ДУЖЕ сподобалася моя робота "Молитва на дошці" -я можу зробити Вам таку ж або подібну. 

znak-svadbi3

Ми виберемо разом з Вами розміри, колір, шрифт і саму молитву.

Можливо, Вам захочеться написати на дошці свою улюблену цитату з Біблії, девіз Вашої родини або зробити мотивуючий ЗНАК.

Можливості - безмежні. Головне, що б фреска на стіні Вашого будинку приносила радість і спокій Вашої душі.

znak-svadbi2

Зв`язатися зі мною і обговорити Вашу фреску можна за адресою: [email protected]

Розміри моєї фрески: довжина - 26 см, висота - 19 см, товщина - 4,5 см, вага 1 кг (+/- 50г)

Ціна 350 руб. + Доставка.

доставка «Поштою Росії».

Оплата при отриманні накладеним платежем.

розрахувати повну вартість можна на офіційному сайті «Пошти Росії»: Калькулятор ціни і термінів доставки посилки

Постав собі дороговкази знаки, постав собі стовпи, зверни своє серце на дорогу, на шлях, по якому ти йшла ...

Єремія 31:21

znak-svadbi1

Майстер-клас, як зробити такий знак на стіну в наступній публікації. НЕ пропустіть!

І на останок. А раптом? Раптом Ви захочете ще почитати мої публікації? Що-небудь новеньке? Або розповісти мені про себе? Якщо так - то підписуйтесь і я Вам повідомлю про нові статтях! Підписка в правій колонці. Давайте дружити!

Перелік всіх моїх публікацій є тут, а останні і найцікавіші на головній сторінці

Якщо Вам є, що сказати або запитати - пишіть коментарі! Я із задоволенням всім відповім! Кожному!

Our Father

Поділися в соц мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
» » Отче наш | молитва на латині